De Hoeksche Loods

Bed and Breakfast Hoeksche Waard

Te doen in de Hoeksche Waard

Er is heel veel te doen in de Hoeksche waard! Hieronder vindt u een aantal suggesties.  
Klik op de link voor meer informatie.

De Hoeksche Tuk Tuk

Wilt u het  mooie landschap van de Hoeksche Waard op een originele manier ontdekken? Ga eens toeren met de Hoeksche Tuk Tuk!


Kanoën

Beleef de Oeverlanden vanuit een kano. Start in de jachthaven, vaar langs de vuurtoren direct naar het natuurgebied. Meer informatie vindt u op de website van Ontdek Strijensas.


Solex huren

Vanaf nu kunt u genieten van een heerlijke nostalgische belevenis, n.l. het rijden op een 'echte' Solex door een werkelijk schitterende Hoeksche Waardse polder. Met Solex Verhuur Hoeksche Waard is het mogelijk individueel kennis te nemen van veel bezienswaardigheden, de oude en nieuwe cultuur, de historie, de fantastische vergezichten. Voor meer informatie gaat u naar www.solexverhuurhoekschewaard.nl

Sloep huren

Voor iedereen vaarplezier op de Binnenmaas zonder vaarbewijs. Op zoek naar een leuk uitje in de Hoeksche Waard? Huur een sloep. Sloepverhuur Westmaas maakt varen op de Binnenmaas voor iedereen toegankelijk! Je kunt de sloep besturen zonder vaarbewijs.


Fort Buitensluis

Fort Buitensluis is onderdeel van de stelling van het Hollandsch Diep en het Volkerak. Het fort ligt aan het Hollandsch Diep en is een uniek monumentaal object. Op het fortterrein zijn wandelroutes uitgezet langs de verschillende gebouwen. Bij de uitzichtpunten zijn zitbankjes geplaatst om even uit te rusten en van de mooie omgeving te genieten, zoals het schitterende uitzicht naar Willemstad en de Haringvlietbrug over het Hollandsch Diep. Voor meer informatie gaat u naar fortbuitensluis.nl

E-mailen
Map
Info
Instagram